back to top

Keisarien Rooma

Ken käy vanhalle Forumille ihailemaan basilikoja, pylväskäytäviä, temppeleitä ja näkee Kapitoliumin rakennukset, Palatinuksen palatsit ja Livian puutarhagallerian helposti unohtaa kaikki muut kaupungit. Sellainen on Rooma (kreikkalainen historioitsija Strabon 64 eKr.-21 jKr)

Jupiterin temppelin, nykyisen Rooman kaupungintalon sijaintikukkulalta Kapitoliumilta Keisarillisten Forumeiden kautta antiikin suuruuden ajan sydämeen, Forum Romanumille ja Palatinukselle, keisarillisen palatsin sijaintikukkulalle laskeutuen lopuksi alas Kolosseumille.  Ajanvarauksella mahdollista vierailla englanninkielisellä virtuaalikierroksella keisarinna Livian ja keisari Augustuksen freskomaalauksin koristetuissa palatsisaleissa. Kolosseumille halutessa lopuksi  sisäänkäynti ajanvarauksella